Goed om te weten als je boekt

op www.partyvillasalbufeira.com

Goed om te weten

Goed om te weten voordat jullie de villa boeken

VillaTrips.com biedt vakantie villa's geschikt voor groepen jongeren vanaf 17 jaar en transfers vanaf het vliegveld van Faro naar de villa's aan. De vliegtickets en eten&drinken in Albufeira, etc. zullen jullie zelf regelen.

HOE VERLOOPT HET BOEKINGSPROCES?

Stap 1:
Als jullie een boekingsaanvraag voor een villa versturen (door de datum in de kalender te selecteren en het formulier in te vullen), wordt jullie aanvraag binnen 24 uur per e-mail beantwoord en bevestigd door middel van een factuur.

Stap 2:
Wanneer jullie de factuur ontvangen, worden jullie vriendelijk verzocht om de aanbetaling van 30% binnen 48 uur op onze rekening te storten.

Stap 3:
De restant betaling van 70% is verschuldigd 60 dagen vóór de aankomst. Jullie ontvangen van ons een automatische betalingsherinnering. 

Stap 4:
Nadat we jullie restant betaling hebben ontvangen, sturen we jullie de check-in instructies met alle benodigde informatie voor jullie aankomst in de villa.

HOE KUNNEN JULLIE BETALEN?
Via bankoverschrijving naar rekeningnummer NL61ABNA 0523 5293 17.

HOE KUNNEN JULLIE ANNULEREN?
Volgens onze boekingsvoorwaarden worden de reeds gedane betalingen niet gerestitueerd.

 • Als jullie de boeking annuleren nadat de aanbetaling is voldaan, wordt de aanbetaling ingehouden en vervalt de restant betaling. 
 • Als jullie weigeren de restant betaling op de vervaldatum te betalen (meestal 60 dagen voor aankomst), wordt de boeking automatisch geannuleerd en wordt de aanbetaling ingehouden.
 • Als jullie de boeking annuleren nadat de volledige betaling is gedaan, wordt de volledige betaling ingehouden.

CORONA BELEID
In het geval dat de Portugese regiering op het moment van jullie reis de grenzen sluit en geen toeristen toelaat naar de Algarve regio, en/of er een lockdown is in de gemeente van Albufeira, dan bieden wij de mogelijkheid tot omboeken naar een beschikbare latere datum in 2021 of 2022. Jullie reeds uitgevoerde betaling wordt volledig overgeschreven naar de nieuwe boeking.

REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING
Wij adviseren jullie om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten bij jullie favoriete verzekeringsmaatschappij in Nederland. Voor meer informatie kijk bij voorbeeld bij ANWB Verzekeringen. Bij ANWB krijg je een kortlopende reis- en annuleringsverzekering voor een week vakantie in Portugal vanaf 39,- euro... bereken je premie hier.

WAT IS INBEGREPEN IN DE PRIJS?
De huursom, de boekingskosten, de verplichte extra's en de optionele extra's staan altijd duidelijk aangegeven op de website en op de factuur.

 • Bij al onze villa's zijn de energiekosten (verantwoord gebruik van gas, water, elektra) en wifi in de huurprijs inbegrepen.
 • Bij al onze villa's zijn het beddengoed en de handdoeken in de huurprijs inbegrepen.
 • Verplichte bijkomende kosten als boekingskosten en eindschoonmaak zijn aan de huursom toegevoegd.
 • Optionele extra's als luchthaven transfer en zwembadverwarming (indien beschikbaar) en dergelijke moeten vooraf worden aangevraagd en betaald.

BORGSOM
Bij groepen jongeren is de borgsom 100 euro per persoon, over te maken 1 week vóór aankomst. Het wordt binnen een week na het vertrek uit de villa terug gestort.
Eventuele schaden en/of boetes worden van de borgsom afgetrokken aan het eind van het verblijf. Als voorwerpen moeten worden vervangen en/of gerepareerd, wordt 20 euro extra servicekosten in rekening gebracht.

WAT BETEKENT "PARTY VILLA"

 • Een "party villa" is geen locatie om feestjes te geven. Het is slechts een accommodatie waar een groep jongeren kan verblijven tijdens hun vakantie in Albufeira.
 • In de villa zijn slechts het aantal personen welkom die bij de boeking zijn aangegeven, het is niet toegestaan gasten uit te nodigen. 
 • Tussen 22:00 - 8:00 mag geen geluidsoverlast werden veroorzaakt binnen of buiten de villa.
 • De zwembaden en/of jacuzzi's zijn open tussen 8 uur en 22 uur, het is niet toegestaan deze 's nachts te gebruiken.
 • Feestjes organiseren mag uitsluitend buiten het pand, bijvoorbeeld op het strand en op openbare plekken.
 • Bij het niet naleven van deze regels verrekent VillaTrips.com boetes die kunnen oplopen tot het gehele som van de borg. 

BOEKEN DOOR EEN REISAGENT
Reisagenten zijn ook hartelijk welkom om de VillaTrips.com villa's te boeken. De huurprijzen op ons website zijn net prijzen, we geven geen commissie aan reisagenten. 

Goed om te weten voordat jullie bij de villa aankomen

CHECK-IN INSTRUCTIES
Ca. 4 weken voor de aankomst (nadat we de volledige huursom hebben ontvangen), sturen we jullie de check-in instructies via e-mail en WhatsApp-berichtje met alle benodigde informatie voor een zorgeloze aankomst bij jullie vakantievilla.

CHECK-IN & CHECK-OUT TIJDEN

 • Het inchecken bij de villa's is tussen 16:00 en 20:00 uur. Vroeg inchecken is niet mogelijk. Na 20:00 uur wordt er een extra servicetoeslag van 20 euro gevraagd door de sleutelhouder, contant te betalen bij aankomst.
 • Het uitchecken bij de villa's is tussen 8:00 en 10:00 uur. Laat uitchecken is niet mogelijk. 
 • Als jullie vlucht vroeg aankomt of jullie terugvlucht laat vertrekt, nemen jullie contact met ons op, dan proberen we een opslag voor jullie bagage te regelen voor die dag.

LUCHTHAVEN TRANSFER EN AFSPRAAK VOOR DE CHECK-IN 
Als jullie de vluchten hebben geboekt, verzoeken we jullie vriendelijk de vluchtgegevens door te sturen om jullie luchthaven transfer te kunnen boeken en de afspraken voor de check-in & check-out te regelen.

Goed om te weten voordat jullie de villa verlaten

Wij verzoeken jullie vriendelijk op de dag van vertrek vóór 10.00 uur om de volgende taken te vervullen:

 • Schoonmaak – laat de villa in dezelfde staat achter als bij de aankomst
 • Koelkast - laat de koelkast leeg achter (geen etensresten)
 • Vaatwasser - laat de vaatwasser schoon / leeg achter
 • Serviesgoed - reinig alle serviesgoed en plaats ze terug in de kasten
 • Vuilniszakken - gooi de vuilniszakken in de gemarkeerde afvalcontainers op straat
 • Verlichting en ramen - schakel alle lichten uit en sluit alle ramen

Als jullie de villa bij het uitchecken niet in dezelfde staat achterlaten als jullie het bij de aankomst hebben gevonden, dan heeft de villa manager of VillaTrips.com het recht om extra kosten in rekening te brengen voor extra schoonmaak en/of eventueel veroorzaakte schaden en deze van de borgsom af te trekken.