Goed om te weten als je boekt

op www.partyvillasalbufeira.com

Goed om te weten

Goed om te weten voordat jullie de villa boeken

VillaTrips.com biedt vakantie villa's geschikt voor groepen jongeren vanaf 16 jaar en transfers vanaf het vliegveld van Faro naar de villa's aan. De vliegtickets en eten&drinken in Albufeira, etc. zullen jullie zelf regelen.

HOE VERLOOPT HET BOEKINGSPROCES?

Stap 1:
Als jullie een boekingsaanvraag voor een villa versturen (door de datum in de kalender te selecteren en het formulier in te vullen), wordt jullie aanvraag binnen 24 uur per e-mail beantwoord en bevestigd door middel van een factuur.

Stap 2:
Wanneer jullie de factuur ontvangen, worden jullie vriendelijk verzocht om de aanbetaling van ca. 30% binnen 48 uur op onze rekening te storten.

Stap 3:
De restant betaling van ca. 70% is verschuldigd 60 dagen vóór de aankomst. Jullie ontvangen van ons een automatische betalingsherinnering. 

Stap 4:
Nadat we jullie restant betaling hebben ontvangen, sturen we jullie de check-in instructies met alle benodigde informatie voor jullie aankomst in de villa.

HOE KUNNEN JULLIE BETALEN?
Via bankoverschrijving naar rekeningnummer NL61ABNA0523529317 of via een Tikkie.

HOE KUNNEN JULLIE ANNULEREN?
Volgens onze boekingsvoorwaarden worden de reeds gedane betalingen niet gerestitueerd.

 • Als jullie de boeking annuleren nadat de aanbetaling is voldaan, wordt de aanbetaling ingehouden en vervalt de restant betaling. 
 • Als jullie weigeren de restant betaling op de vervaldatum te betalen (meestal 60 dagen voor aankomst), wordt de boeking automatisch geannuleerd en wordt de aanbetaling ingehouden.
 • Als jullie de boeking annuleren nadat de volledige betaling is gedaan, wordt de volledige betaling ingehouden.

REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING
Wij adviseren jullie om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten bij jullie favoriete verzekeringsmaatschappij in Nederland. Voor meer informatie kijk bij voorbeeld bij ANWB voor een reisverzekering en annuleringsverzekering

WAT IS INBEGREPEN IN DE PRIJS?
De huursom, de kosten van de luchthaven transfer, de verplichte bijkomende kosten en de optionele extra's staan altijd duidelijk aangegeven op de website en op de factuur.

 • Bij al onze villa's zijn de energiekosten (verantwoord gebruik van gas, water, elektra) en wifi in de huurprijs inbegrepen.
 • Bij al onze villa's zijn het beddengoed en de handdoeken in de huurprijs inbegrepen.
 • De luchthaven transfer en de verplichte bijkomende kosten als service kosten en eindschoonmaak zijn aan de huursom toegevoegd.
 • Optionele extra's als zwembadverwarming (indien beschikbaar) en dergelijke moeten vooraf worden aangevraagd en betaald.

BORGSOM
Bij groep jongeren bedraagt de borgsom €150 per persoon, te overmaken 1 week vóór aankomst. Het wordt binnen een week na het vertrek terug gestort.
Eventuele schaden en/of boetes worden van de borgsom afgetrokken aan het eind van het verblijf. Als voorwerpen moeten worden vervangen en/of gerepareerd, wordt €25 extra servicekosten in rekening gebracht.

WAT BETEKENT "PARTY VILLA" - de huisregels

 • Een "party villa" is geen locatie om feestjes te geven. Het is slechts een accommodatie waar een groep jongeren kan verblijven tijdens hun vakantie in Albufeira.
 • Feestjes organiseren mag uitsluitend buiten het pand, bijvoorbeeld op het strand en op openbare plekken.
 • In de villa zijn slechts het aantal personen welkom die bij de boeking zijn aangegeven, het is niet toegestaan gasten uit te nodigen. 
 • De zwembaden en/of jacuzzi's zijn open door de dag, tussen 8 uur en 22 uur. Het is niet toegestaan deze 's nachts te gebruiken.
 • 'S nachts, tussen 22 uur en 8 uur mag geen geluidsoverlast werden veroorzaakt binnen of buiten de villa.
 • Bij niet naleven van deze regels en als de buren in deze tijdstrip overlast melden en/of de polite bellen, verrekent VillaTrips.com €200 boete de eerste keer, €500 boete de tweede keer (het word van de borgsom afgetrokken) en de derde keer moeten de gasten de villa onmiddelijk verlaten zonder enkel terugbetaling van de huurprijs en de borgsom.

BOEKEN DOOR EEN REISAGENT
Reisagenten zijn ook hartelijk welkom om de VillaTrips.com villa's te boeken. De huurprijzen op ons website zijn net prijzen, we geven geen commissie aan reisagenten. 

Goed om te weten voordat jullie bij de villa aankomen

CHECK-IN INSTRUCTIES
Tenminste 60 dagen voor jullie aankomst (nadat we de volledige huursom hebben ontvangen), sturen we jullie de check-in instructies op een persoonlijke online pagina via WhatsApp met alle benodigde informatie voor een zorgeloze aankomst in jullie vakantievilla.

CHECK-IN & CHECK-OUT TIJDEN

 • Het inchecken bij de villa's is tussen 16:00 en 22:00 uur. Vroeg inchecken is niet mogelijk.
 • Het uitchecken bij de villa's is tussen 8:00 en 10:00 uur. Laat uitchecken is niet mogelijk. 
 • Als jullie vlucht vroeg aankomt of jullie terugvlucht laat vertrekt, nemen jullie contact met ons op, dan proberen we een opslag voor jullie bagage te regelen voor die dag.

LUCHTHAVEN TRANSFER EN AFSPRAAK VOOR DE CHECK-IN 
Als jullie de vluchten hebben geboekt, verzoeken we jullie vriendelijk de vluchtgegevens door te sturen om jullie luchthaven transfer te kunnen boeken en de afspraken voor de check-in & check-out te regelen.

Goed om te weten voordat jullie de villa verlaten

Wij verzoeken jullie vriendelijk op de dag van vertrek vóór 10:00 uur om de volgende taken te vervullen:

 • Binnen de villa – laat de villa in dezelfde staat achter als bij de aankomst, plaats alle meubels terug op hun originele plek. 
 • Koelkast - laat de koelkast leeg achter (geen etensresten) 
 • Vaatwasser - laat de vaatwasser schoon / leeg achter 
 • Serviesgoed - reinig alle serviesgoed en plaats ze terug in de kasten 
 • Vuilnis - verzamel en gooi ALLE vuilnis weg, laat helemaal geen vuilnis achter binnen of buiten de villa 
 • Cigarette peuken, bierdoppen, etc. - verzamel en gooi ALLE dit soort vuilnis ook buiten de villa en in de tuin
 • Vuilniszakken - gooi de vuilniszakken in de gemarkeerde afvalcontainers op straat 
 • Verlichting & air-con - schakel alle lichten & airconditioning uit  
 • Villa afsluiten - sluit alle ramen en duren 
Indien deze taken niet worden gedaan en als jullie de villa bij het uitchecken niet in dezelfde staat achterlaten als jullie het bij de aankomst hebben gevonden, dan zal VillaTrips.com €150 extra schoonmaak kosten in rekening brengen en van de borgsom aftrekken.